Proměňte svoje NHL 09 na NHL 12

Není to nic složitého, stačí se držet návodů a zvládne to i člověk méně znalý PC.

Jako vůbec první věc si musíte stáhnout aktuální soupisky, bohužel neexistují soupisky, které by obsahovali jak akutální NHL tak české ligy. Zde se budeme soustředit na ligu NHL, pokud si chce zahrát kompletní ELH nebo 1. ligu, tak si počkejte na další článek.

Veškeré "addony" pro NHL budeme stahovat na webu thebreakaway. Soupisky si stáhneme s sekci rosters. Stáhněte si poslední verzi "amnesiac's roster", v době psaní tohoto článku je poslední verze srpnová (August). Web po vás bude před stažením požadovat registraci, registrovat se nemusíte, stačí využít veřejný účet "addons" a heslo "abcd". Pokud máte problém s orientací na těchto webech, tak stačí kliknout na vybrané soupisky (v našem případě srpnové) a poté kliknout vpravo na tlačítko "download".





Dalším krokem je instalace soupisek, tady dávejte velký pozor, lehce se tu udělá chyba, která vás donutí NHL přeinstalovat, ale pro pozorného čtenáře to není těžké.

1) Po stažení otevřte .rar archiv a vyskočí na vás několik souborů.

2) Označte si oba soubory začínající slovem exhibition. a nakopírujte je do vašich dokumentů, kde máte automaticky vytvořenou složku NHL 09.
3) Potom vezměte soubor db.viv a nakopírujte do složky "db" ve složce, kde máte nainstalované NHL, pokud jste při instalaci nic neměnili, bude to C:/Program Files/EA Sports/NHL 09.
4) Vezměte soubor local.viv a nakopírujte do složky "fe" ve složce s hrou.
5) Vezměte zbytek souborů a nakopírujte do složky s hrou.
6) SPUSŤTE SOUBOR BHIMPORT12.BAT!!!!!!!

Nyní by jste měli mít nainstalované soupisky k sprnu 2012. Pro jistotu spusťte NHL a zkuste si zahrát zápas, jestli vám hra spadne, někde jste udělali chybu.

Nyní si stáhneme designová vylepšení. Postupně si nainstalujeme autentičtější arény, tváře, brankařské výstroje, fotky, ikonu NHL 12 a hezčí design menu atd. Pokud některou z těchto věcí stahovat nechcete, tak nemusíte, pro funkčnost hry to nemá vliv.

ARÉNY

Jako první tedy začneme Arénami.

Pro ty si jako první musíte stáhnout program 7zip (freewarový otevírač .rar a.zip souborů, který mimochodem tvoří a otevírá vlastní formát .7zip). Stáhnout si ho můžete na oficiálních stránkách.

Arény si stáhneme opět z thebreakawaynet zde

Opět na vás vyskočí několik souborů:


Všechny soubory (včetně složky) nakopírujeme do složky se hrou, vše necháme přepsat. Nyní spusíte buď Arenavamp_11_playoff nebo Arenavamp_11_regular, podle toho jestli chcete verzi pro P-O nebo pro normální sezónu. Popravdě...není v tom moc rozdíl. Nyní spusťte BHImport09 nebo BHImport12, je to jedno :).

LEDY

Důležitá věc pro správnou funkci arén je stáhnout ledy, buď HD nebo SD verzi, pokud vám HD nebude fungovat, stáhněte SD Po otevření archivu opět nakopírujte všechny soubory (složku nemusíte, obsahuje led pro úvodní zápasy NHL v Evropě.) Opět si vyberte jestli chcete verzi pro základní část, Face-Off 2011 nebo Play- Off 2012. Po dokončení instalace opět spusťte BHImport. Nyní by jste měli mít funkční haly, opět zkuste, pokud nebude fungovat, zkuste instalovat znovu.

TVÁŘE

Teď se kouknama na tzv "cyberface". To jsou takové ty tváře hráčů přímo ve hře, které EA Sports na půl neudělali a na půl zkazili. Vybrat si musíte sami, pack který by obsahoval všechny tváře bohužel není. Jako první musíte nainstalovat speciální modifikaci pro funkčnost tváří, stáhnete jí zde, Jen normálně extrahujete a spustíte. Vybírat z množství tváří potom můžete zde. Jejich instalace není nic těžkého, jen se držíte stále stejného postupu -> stáhnout, spustit ten soubor co má jako ikonu ozubené kolečko a nejmenuje se BHImport a po dokončení instalace spustit BHImport.

FOTKY

Stejný postup jako u tváří (tentokrát nemusíte instalovat žádné modifikace), stáhnout doporučuji NHL 12 Megapack, který obsahuje 99% hráčů z doby po přestupové uzávěrce minulé sezóny.

BRANKÁŘI

Stejný postup jako u fotek. Jediný velký pack z poslední doby obsahuje brankáře ze sezóny 2010/2011 a najdete ho zde. Další brankáře si musíte ručně najít a stáhnout na tbn

VZHLED HRY

TH - Project NHL12 Interface

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak si ve Skyrimu postavit vlastní dům

8 důvodů, proč je ve Skyrimu lepší být Pánem Upírů než Vlkodlakem

Možnosti boje ve Skyrimu - výhody, nevýhody